دوشنبه, 1 مهر 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۶/۰۲/۳۱
افتتاحیه واحد توسعه تحقیقات بالینی مركز آموزشی درمانی رجایی
مراسم افتتاحیه واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری، معاون آموزشی و جمعی از مسئولین برگزار گردید.
در این جلسه دکتر درفشی  فعالیت های پژوهشی واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز شهید رجایی را ممتاز و درخور تقدیر دانستند. ایشان بر راه اندازی مراکز تحقیقاتی در دیگر مراکز آموزشی درمانی با استفاده از تجربیات مرکز شهید رجایی تاکید نمودند .
دکتر غوغایی ریاست محترم مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی با اهدای لوح تقدیر از تلاشهای ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم پژوهشی قدردانی کردند. ایشان با اهدای لوح نیز از معاونت پژوهشی بیمارستان، معاونت آموزشی بیمارستان و مسئول واحد توسعه تحقیقات بالینی تقدیر نمودند.
در خاتمه دکتر نوری سپهر ضمن تشکر از حمایتهای ریاست محترم دانشگاه به برنامه های پیش رو در راه اندازی واحد توسعه تحقیقات بالینی در دیگر مراکز اشاره نمودند. معاون پژوهشی هدف این واحدها را در جهت ارتقاء رتبه علمی دانشگاه  مهم ارزیابی نمودند و چاپ و انتشار تولیدات علمی در مجلات معتبر علمی را از اولویت های این مراکز بر شمردند .

5.4.0.0
    V5.4.0.0