دوشنبه, 1 مهر 1398
     ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
اولین كنفرانس علمی گزارش های موردی بالینی

بسمه تعالی

با یاری و عنایت خداوند متعال، دانشگاه علوم پزشکی البرز " اولین کنفرانس گزارش های موردی بالینی " را  که حاصل زحمات چند ماهه ی اساتید و پژوهشگران و اعضا تیم علمی و اجرایی و پرسنل واحد توسعه تحقیقات بالینی رجایی بوده است را در تاریخ 8 آذر 1396 برگزار نمود.
هدف از برگزاری این کنفرانس ها به روز رسانی و ارتقاء دانش، تبادل نظر و تجربه با ارائه گزارشهای موردی بالینی جالب و نادر میان اساتید، متخصصین و دانشجویان می باشد.
این کنفرانس به گونه ای طراحی شده بود که گزارش های موردی بالینی جالب و نادر در 5 حیطه ی بیماری های داخلی، بیماری های قلب و عروق و جراحی قلب، بیماری های مغز و اعصاب، بیماری های عفونی و پرستاری مطرح شود و امکان مشارکت حداکثری اساتید و دانشجویان در بحث ها و تبادل اندیشه را فراهم آورد.
روش اجرای این کنفرانس علمی به صورت سخنرانی، بحث  گروهی، نمایش اسلاید، فیلم و پوستر بود.
رده فراگیران این کنفرانس، پزشکان عمومی، متخصصین داخلی، قلب و عروق، عفونی، نورولوژی، طب اورژانس، فوق تخصص های گروه داخلی، فوق تخصص جراحی قلب، فلوشیپ های قلب و بیهوشی قلب، کارشناسان پرستاری، ارشد و دکترای پرستاری، دانشجویان پزشکی و پرستاری بودند.
شرکت کنندگان تا آبان ماه و با اطلاع رسانی های به عمل آمده توسط برگزارکنندگان کنفرانس، چکیده مقالات و گزارش های خود را در پنج حیطه ی ذکر شده جمع آوری و ارسال نمودند که پس از داوری توسط اعضای کمیته ی علمی کنفرانس، 38 مقاله به عنوان سخنرانی و 106 مقاله به عنوان پوستر جهت ارائه در روز کنفرانس برگزیده و انتخاب گردید.
این کنفرانس علمی که برای اولین بار در کرج برگزار گردید، در تاریخ ذکر شده در سالن اجتماعات امام خمینی (ره) دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، از ساعت 8 الی 18 و با حضور حدود 400 نفر شرکت کننده برگزار گردید.
امید است برگزاری چنین کنفرانس هایی گامی مؤثر در ارتقاء سطح علمی جامعه ی محترم پزشکی، پرستاری و دانشجویان باشد.

5.4.0.0
    V5.4.0.0